Zupa z wiosennych warzyw

Zupa z wiosennych warzyw

3.8 45 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • natki pietruszki, świeżej tylko liście
    10 - 15 g
  • masła
    25 g
  • cukinii pokrojonej na 3 cm kawałki
    300 g
  • selera naciowego pokrojonego na 1 cm kawałki
    150 g
  • pora pokrojonego w 1 cm plastry
    125 g
  • ząbek czosnku
    1
  • wody
    900 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • liści kapusty włoskiej pokrojonych w paski grubości 5 mm
    250 g
  • zielonego groszku, mrożonego
    150 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 87 kcal / 365 kJ
Πρωτεΐνη 3.9 g
Λιπαρά 4.8 g
Υδατάνθρακες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων