
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅龍果軟歐包
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
3 個
Υλικά
-
法國麵包粉160 克
-
高筋麵粉40 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
火龍果 ,去皮,切小塊125 克
-
法國老麵60 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化25 克
-
熱水80 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
366.3 kcal /
1526.7 kJ
Πρωτεΐνη
13.3 g
Λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
63 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(下)
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν