
Συσκευές & Αξεσουάρ
義大利小玫瑰麵包
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 35 λεπτ.
7 個
Υλικά
Biga酵頭
-
法國麵包粉200 克
-
水100 克
-
麥芽精⅛ 茶匙
-
乾酵母粉⅛ 茶匙
主麵糰
-
法國麵包粉50 克
-
水 ,多備一些噴水用40 克
-
鹽1 茶匙
-
橄欖油5 克
-
熱水80 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
131.4 kcal /
548 kJ
Πρωτεΐνη
4.3 g
Λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
25.7 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(下)
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν