
Συσκευές & Αξεσουάρ
義大利拖鞋麵包
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 25 λεπτ.
4 個
Υλικά
波蘭液種
-
法國麵包粉35 克
-
水35 克
-
乾酵母粉 (約1/16茶匙)1 小撮
主麵糰
-
法國麵包粉250 克
-
水180 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
麥芽精⅛ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
橄欖油 ,少許(抹油用)
-
杜蘭小麥粉 (撒粉用)20 克
-
熱水80 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
250.2 kcal /
1045.8 kJ
Πρωτεΐνη
8.8 g
Λιπαρά
1.2 g
Υδατάνθρακες
51.2 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(下)
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν