
Συσκευές & Αξεσουάρ
瑞士格子麵包
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 5 λεπτ.
4 個
Υλικά
Biga酵頭
-
法國麵包粉100 克
-
水60 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
主麵糰
-
法國麵包粉 ,多備一些撒粉用140 克
-
水95 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
橄欖油1 大匙
-
奶油 ,切細條狀5 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
256.5 kcal /
1070 kJ
Πρωτεΐνη
7.5 g
Λιπαρά
3.8 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(下)
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν