
Συσκευές & Αξεσουάρ
義大利復活節臘腸麵包
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 20 λεπτ.
1 個
Υλικά
酵種
-
牛奶115 克
-
乾酵母粉1 ½ 茶匙
-
法國麵包粉75 克
主麵糰
-
法國麵包粉 ,多備一些撒粉用185 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 大匙
-
蛋1 顆
-
奶油 ,切塊50 克
-
義大利臘腸(任一種類) ,切丁(約0.5公分)70 克
-
帕瑪森乳酪 ,切丁70 克
-
油 ,少許(抹油用)
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
1866 kcal /
7777 kJ
Πρωτεΐνη
76 g
Λιπαρά
88 g
Υδατάνθρακες
200 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(下)
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν