義大利復活節臘腸麵包

義大利復活節臘腸麵包

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 20 λεπτ.
1 個

Υλικά

酵種
  • 牛奶
    115 克
  • 乾酵母粉
    1 ½ 茶匙
  • 法國麵包粉
    75 克
主麵糰
  • 法國麵包粉 ,多備一些撒粉用
    185 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 大匙
  • 1 顆
  • 奶油 ,切塊
    50 克
  • 義大利臘腸(任一種類) ,切丁(約0.5公分)
    70 克
  • 帕瑪森乳酪 ,切丁
    70 克
  • ,少許(抹油用)

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 1866 kcal / 7777 kJ
Πρωτεΐνη 76 g
Λιπαρά 88 g
Υδατάνθρακες 200 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων