西班牙雞蛋麵包捲

西班牙雞蛋麵包捲

4.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
6 個

Υλικά

酵種
  • 牛奶
    100 克
  • 新鮮酵母
    10 克
    1 茶匙 乾酵母粉
  • 法國麵包粉
    125 克
主麵糰
  • 法國麵包粉 ,多備一些撒粉用
    125 克
  • 60 克
  • 1 小撮
  • 1 顆
  • 蛋黃
    1 顆
  • 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
    60 克
  • 冰糖粉
    5 大匙
  • 香草粉
    ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 315.7 kcal / 1324 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 48.7 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων