
Συσκευές & Αξεσουάρ
西班牙雞蛋麵包捲
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
6 個
Υλικά
酵種
-
牛奶100 克
-
新鮮酵母10 克
-
法國麵包粉125 克
主麵糰
-
法國麵包粉 ,多備一些撒粉用125 克
-
糖60 克
-
鹽1 小撮
-
蛋1 顆
-
蛋黃1 顆
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化60 克
-
冰糖粉5 大匙
-
香草粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
315.7 kcal /
1324 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
48.7 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(下)
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν