
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinat-Pesto
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
1 Glas
Υλικά
-
Pecorino in Stücken60 g
-
Walnusshälften30 g
-
Rosinen30 g
-
Babyspinat, frisch100 g
-
Schalotte halbiert1
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken140 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer4 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Glas
Πρωτεΐνη
27 g
Θερμίδες
9078 kJ /
2167 kcal
Λιπαρά
211 g
Υδατάνθρακες
24 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRote Bete-Joghurt-Dip
20 min
Pilzsauce
35 min
Trauben-Chutney
25 min
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 min
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 min
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Hollandaise
15 min
Vegane Bratensauce
45 min
Gurken-Minz-Raita
25 min
Avocado-Orangen-Butter
10 min
Rote Mojo-Sauce
10 min