
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinat-Pesto
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
1 Glas
Υλικά
-
Pecorino in Stücken60 g
-
Walnusshälften30 g
-
Rosinen30 g
-
Babyspinat, frisch100 g
-
Schalotte halbiert1
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken140 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer4 Prisen
Διατροφή ανά 1 Glas
Θερμίδες
2167 kcal /
9078 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
211 g
Υδατάνθρακες
24 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurry-Ketchup
35 min
Kürbiskernpesto
10 min
Johannisbeer-Ketchup
1 godz. 30 min
Grüne Steaksauce
10 min
Pilz-Pesto
40 min
Lachs-Sauce zu Nudeln
30 min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 min
Kidneybohnen-Aufstrich
10 min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 min
Kräuter-Pesto
15 min
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 godz.