
Συσκευές & Αξεσουάρ
義大利復活節麵包
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ. 30 λεπτ.
2 個
Υλικά
-
高筋麵粉80 克
-
法國麵包粉140 克
-
糖15 克
-
鹽¾ 茶匙
-
奶粉10 克
-
新鮮酵母10 克
-
蛋黃3 顆
-
水90 克
-
奶油 ,切塊,室溫軟化70 克
-
蛋 ,打散 (刷上色用)1 顆
-
珍珠糖 (小型)20 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
817.5 kcal /
3414 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
93.5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(下)
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν