Chiffon cake al limone

Chiffon cake al limone

4.7 145 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
15 fette

Υλικά

Torta
  • 6 uova
  • 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
  • 300 g di farina tipo 00
  • 300 g di zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g di olio di semi di girasole
  • 170 g di acqua
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Copertura
  • 200 g di zucchero
  • 1 albume (35 g circa)
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 315 kcal / 1320 kJ
Πρωτεΐνη 5.1 g
Λιπαρά 9.9 g
Υδατάνθρακες 51.5 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων