
Συσκευές & Αξεσουάρ
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
12 portions
Υλικά
Semifreddo
-
sugar250 g
-
lemon peel (no white pith) and juice1
-
orange peel (no white pith) and juice1
-
egg yolks8
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Walnut & cacao nib dukkah
-
shelled unsalted pistachio nuts40 g
-
walnuts40 g
-
Rapadura sugar30 g
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
orange zest only (no white pith)1
-
sesame seeds20 g
-
pepitas20 g
-
buckinis (activated buckwheat)60 g
-
raw cacao nibs60 g
-
fresh berries to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
404.4 kcal /
1691.8 kJ
Πρωτεΐνη
7.7 g
Λιπαρά
26.9 g
Υδατάνθρακες
39.1 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Νάτριο
166.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPassionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 λεπτ.
Rhubarb crumble
45 λεπτ.
Decadent dark chocolate brownies
1ωρ. 30 λεπτ.
Almond and date bars
2ωρ. 15 λεπτ.
Raw snickers slice
55 λεπτ.
Rice pudding
50 λεπτ.
Chai masala tea
15 λεπτ.
Gingerbread biscuits
2ωρ. 20 λεπτ.
Traditional Apple pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2ωρ. 30 λεπτ.