
Συσκευές & Αξεσουάρ
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
12 portions
Υλικά
Semifreddo
-
sugar250 g
-
lemon peel (no white pith) and juice1
-
orange peel (no white pith) and juice1
-
egg yolks8
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Walnut & cacao nib dukkah
-
shelled unsalted pistachio nuts40 g
-
walnuts40 g
-
Rapadura sugar30 g
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
orange zest only (no white pith)1
-
sesame seeds20 g
-
pepitas20 g
-
buckinis (activated buckwheat)60 g
-
raw cacao nibs60 g
-
fresh berries to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
404.4 kcal /
1691.8 kJ
Πρωτεΐνη
7.7 g
Λιπαρά
26.9 g
Υδατάνθρακες
39.1 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Νάτριο
166.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCustard
10 λεπτ.
Vitality truffles
25 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Frangipane cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Fruity pear mince tarts
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate and prune Easter eggs
1ωρ. 5 λεπτ.