
Συσκευές & Αξεσουάρ
義大利婆舌薄麵包餅
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 5 λεπτ.
12 個
Υλικά
酵種
-
法國麵包粉40 克
-
水25 克
-
新鮮酵母5 克
主麵糰
-
法國麵包粉250 克
-
鹽5 克
-
水125 克
-
橄欖油 ,多備一些刷油用20 克
-
粗鹽10 克
-
乾燥迷迭香1 茶匙
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
107.9 kcal /
447.9 kJ
Πρωτεΐνη
2.9 g
Λιπαρά
2.9 g
Υδατάνθρακες
17.3 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(下)
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν