義大利婆舌薄麵包餅

義大利婆舌薄麵包餅

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 5 λεπτ.
12 個

Υλικά

酵種
  • 法國麵包粉
    40 克
  • 25 克
  • 新鮮酵母
    5 克
    ½ 茶匙 乾酵母粉
主麵糰
  • 法國麵包粉
    250 克
  • 5 克
  • 125 克
  • 橄欖油 ,多備一些刷油用
    20 克
  • 粗鹽
    10 克
  • 乾燥迷迭香
    1 茶匙

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 107.9 kcal / 447.9 kJ
Πρωτεΐνη 2.9 g
Λιπαρά 2.9 g
Υδατάνθρακες 17.3 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων