
Συσκευές & Αξεσουάρ
法國漁夫麵包
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
2 個
Υλικά
酵種
-
法國麵包粉210 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
水140 克
主麵糰
-
法國麵包粉90 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
水20 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化25 克
-
蛋 ,打散 (刷上色用)1 顆
-
熱水80 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
606.5 kcal /
2525 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
108 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(下)
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν