
Συσκευές & Αξεσουάρ
St. Galler Bürli
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Vorteig (Tag 1)
-
Wasser lauwarm100 g
-
frische Hefe (ca. 1/20 Würfel)1 g
-
Halbweissmehl100 g
Bürliteig und Backen (Tag 2)
-
Roggenkörner100 g
-
Halbweissmehl und etwas mehr zum Formen und Bestreuen320 g
-
Wasser lauwarm, und etwas mehr zum Bestreichen300 g
-
frische Hefe (ca. 10 g)¼ Würfel
-
Salz1 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1192 kJ /
285 kcal
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
58 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων1.- August-Weggen
1ωρ. 10 λεπτ.
Kräuter-Knoblauch-Brot
3ωρ. 30 λεπτ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Focaccia mit Oliven
2ωρ. 20 λεπτ.
Herzhafter Babka mit Räucherlachs
4ωρ.
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Ruchbrot aus der Cakeform
3ωρ. 40 λεπτ.
Dinkel Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Grissini
2ωρ.
Toastbrot
3ωρ.
Früchte-Nussbrötli
3ωρ. 5 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.