
Συσκευές & Αξεσουάρ
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser700 g
-
Thymian Blätter abgezupft1 Zweigchen
-
Lorbeerblätter, getrocknet2
-
Peterli Blätter abgezupft1 Bund
-
Salz nach Belieben¾ TL
-
Kalbsvoressen in Stücken (2 cm)600 g
-
Pfeffer nach Belieben¼ TL
-
Rüebli in Scheiben (5 mm)300 g
-
Lauch in Scheiben (5 mm)200 g
-
Champignons, frisch geviertelt300 g
-
Butter20 g
-
Mehl15 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
259 kcal /
1084 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBündner Capuns
35min
Rizi Bizi
35min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Beef Wraps Big Mac Style
25min
Tikka Masala Wraps
Ninguna valoración
Karibische Wraps
Ninguna valoración
Würziger Auberginen-Kichererbseneintopf mit Poulet
40min
Meatballs in Tomatensauce
1h 10min
Ofenburger
2h 45min
Bohnen-Cassoulet mit Salsiccia
Ninguna valoración
Entenbrust mit Rotkohl und Selleriepüree
Ninguna valoración
Schnelles Vitello Tonnato
20min