Gebackene Schinkenfleckerl

Gebackene Schinkenfleckerl

3.5 135 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen

Υλικά

  • Nudeln, getrocknet, Fleckerl (siehe Tipp)
    300 g
  • Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
    120 g
  • Semmelbrösel etwas mehr für die Form
    60 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft (ca. 20-30 g)
    1 Bund
  • Schinken, gekocht in Stücken
    400 g
  • Eier (Größe M)
    8
  • Sauerrahm
    500 g
  • Salz je nach Salzgehalt des Schinkens
    2 - 2 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¾ TL
  • Muskat, gemahlen
    ¼ TL
  • Butter etwas mehr zum Einfetten
    2 EL

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Πρωτεΐνη 38 g
Θερμίδες 2653 kJ / 634 kcal
Λιπαρά 32 g
Φυτικές ίνες 3 g
Υδατάνθρακες 47 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων