
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kimchi
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 149ωρ.
710 g
Υλικά
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds700 g
-
filtered water2500 g
-
Himalayan salt150 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
apple cored and cut into quarters1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
ground cayenne pepper1 - 2 tsp
-
paprika1 - 2 tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tsp
-
coconut sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water20 g
Διατροφή ανά 710 g
Θερμίδες
367.8 kcal /
1538.7 kJ
Πρωτεΐνη
14.8 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
84.6 g
Φυτικές ίνες
15.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
59014.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Honeycomb butter
10 Min
Citrus salt
35 Min
Spicy Cajun rub
5 Min
Chilli oil
25 Min
Brown sugar spice rub
5 Min
Porcini mushroom salt
5 Min
Rosemary salt
24 Std. 5 Min