Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen

Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen

3.7 541 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • rote Chilischote, frisch klein, entkernt
    1
  • Oregano abgezupft
    4 Stängel
  • Olivenöl
    20 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Wasser
    650 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zucchini längs halbiert, in Scheiben (ca. 1 cm)
    300 g
  • Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g)
    1 Dose
  • Rosinen
    50 g
  • Cherry-Tomaten halbiert oder geviertelt, je nach Größe
    150 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 217 kcal / 912 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 5.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων