
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paprika-Dip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
rote Paprika geviertelt250 g
-
Aubergine geviertelt250 g
-
Wasser600 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl20 g
-
Zucker1 TL
-
Tomatenmark20 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Cayenne-Pfeffer½ TL
-
Kapern abgetropft20
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
94 kcal /
394 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 3/2018
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChili-Cheese-Dip
15min
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10min
Pico de Gallo
5min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Safran-Aioli
40min
Cheddar-Dip
15min
Salsa (scharf)
15min
Kräuter Aioli ohne Ei
20min
Sweet Chilisauce
25min
Würzige Basis-Tomatensauce
35min
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25min
Zaziki
10min