
Συσκευές & Αξεσουάρ
Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser600 g
-
Salz1 ½ TL
-
mehlig kochende Kartoffeln mit Schale300 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Butter10 g
-
Saure Sahne200 g
-
Milch30 g
-
Muskat3 Prisen
-
Pfeffer4 Prisen
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
191 kcal /
800 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 3/2018
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChili-Cheese-Dip
15 λεπτ.
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 λεπτ.
Pico de Gallo
5 λεπτ.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 λεπτ.
Safran-Aioli
40 λεπτ.
Cheddar-Dip
15 λεπτ.
Salsa (scharf)
15 λεπτ.
Kräuter Aioli ohne Ei
20 λεπτ.
Paprika-Dip
50 λεπτ.
Sweet Chilisauce
25 λεπτ.
Würzige Basis-Tomatensauce
35 λεπτ.
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25 λεπτ.