
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Turkish delight cheesecake
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
16 portions
Υλικά
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
filtered water for soaking
-
salt1 tsp
Base
-
coconut oil for greasing
-
pecans60 g
-
filtered water1 tsp
-
rose water1 tsp
-
pure maple syrup1 tbsp
-
pitted dates4
-
raw cacao powder1 tbsp
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
shredded coconut40 g
Filling
-
lemon juice80 g
-
coconut cream150 g
-
pure maple syrup100 g
-
beetroot powder (see Tips)1 tsp
-
agar agar powder1 tsp
-
rose water to taste2 - 4 tsp
Raspberry rose jelly
-
lemon juice60 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
rose water to taste3 - 4 tsp
-
pure maple syrup20 g
-
fresh raspberries (see Tips), plus extra for decorating200 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
768 kJ /
182.9 kcal
Λιπαρά
13.2 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
11.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple pecan ice cream
26 Std. 30 Min
Rum baba
3 Std.
Vegan custard
15 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 Std. 50 Min
Chocolate mud muffins (gut health)
40 Min
Coconut and pistachio delight
1 Std. 10 Min
Rava payasam
50 Min
Peanut butter and chocolate custard
15 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 Std. 10 Min