
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom stock paste
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
1200 g
Υλικά
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Διατροφή ανά 1200 g
Θερμίδες
577.6 kcal /
2416.6 kJ
Πρωτεΐνη
18.7 g
Λιπαρά
15.3 g
Υδατάνθρακες
105 g
Φυτικές ίνες
18.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
7120.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Honeycomb butter
10 Min
Citrus salt
35 Min
Spicy Cajun rub
5 Min
Chilli oil
25 Min
Brown sugar spice rub
5 Min
Porcini mushroom salt
5 Min
Rosemary salt
24 Std. 5 Min