
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot ketchup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
1 Total recipe
Υλικά
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)600 g
-
red onion cut into quarters80 g
-
carrot (approx. 130 g), cut into pieces1
-
garlic clove1
-
fresh long red chilli trimmed and cut into thirds (optional)1
-
extra virgin olive oil plus an extra 3 tbsp for drizzling60 g
-
apple cider vinegar90 g
-
coconut sugar30 g
-
dried thyme½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
salt½ tsp
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Θερμίδες
1460.4 kcal /
6133.6 kJ
Πρωτεΐνη
11.8 g
Λιπαρά
121.7 g
Υδατάνθρακες
71.4 g
Φυτικές ίνες
23.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 Min
No fail béchamel
15 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Arrabbiata sauce
20 Min
Tomato pasta sauce
40 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min
Diane sauce
20 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Teriyaki sauce
25 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Mushroom sauce
20 Min
Caramelised balsamic reduction
30 Min