
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caponata Siciliana
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
12 Portionen
Υλικά
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl70 g
-
Zucchini in Würfeln (1 cm)1
-
Staudensellerie-Stange in Scheiben (5 mm)1
-
gelbe Paprika in Würfeln (1,5 cm)1
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Aubergine (ca. 350 g), in Würfeln (1,5 cm)1
-
Rosinen30 g
-
Oliven, grün, entsteint quer halbiert50 g
-
Kapern1 EL
-
Pinienkerne30 g
-
Weißweinessig (vegan)20 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
brauner Zucker10 g
-
Basilikum abgezupft, in feinen Streifen3 Stängel
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
103 kcal /
432 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Let's Go Veggie!
58 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChili-Cheese-Dip
15min
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10min
Pico de Gallo
5min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Safran-Aioli
40min
Cheddar-Dip
15min
Salsa (scharf)
15min
Kräuter Aioli ohne Ei
20min
Paprika-Dip
50min
Sweet Chilisauce
25min
Würzige Basis-Tomatensauce
35min
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25min