 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
梅菜扣肉
                
                Προετοιμασία 1ωρ. 
              
              
                
                Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          水3300 克
- 
          带皮五花肉 一整块,不带骨500 - 600 克
- 
          姜 切片20 克
- 
          老抽2 汤匙
- 
          油炸油 适量,能没过五花肉皮的量
- 
          油30 克
- 
          梅干菜干 泡发后清洗干净,切碎碎并捏干(约120克)50 克
- 
          笋 切丝80 克
- 
          香叶2 片
- 
          八角2 个
- 
          生抽3 汤匙
- 
          米酒1 汤匙
- 
          糖30 克
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          麻油1 汤匙
- 
          葱 切末1 支
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        10 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1942.2 kJ  / 
                        464 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        42.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        11.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        家的味道
                        80 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    