Himbasha (pane etiope in padella)

Himbasha (pane etiope in padella)

4.4 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    190 g
  • di zucchero
    15 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina tipo 0
    350 g
  • di cannella in polvere
    ½ cucchiaino
  • di zenzero in polvere
    ½ cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di cardamomo in polvere
    1 pizzico
  • di aglio in polvere
    ½ cucchiaino
  • farina tipo 0 q.b.
  • di burro in fiocchetti
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 273 kcal / 1142 kJ
Πρωτεΐνη 7.3 g
Λιπαρά 4.8 g
Υδατάνθρακες 50.1 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων