
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tahini and Beetroot Dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
220 kcal /
910 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
17.6 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaprika and Lime Brazil Nut Cream
4ωρ. 5 λεπτ.
The Ultimate Barbecue Sauce
2ωρ.
Mojo Sauce for Seafood
10 λεπτ.
BBQ Sauce
20 λεπτ.
Pico de Gallo
Καμία βαθμολογία
Red Pepper and Apple Dip
35 λεπτ.
Artichoke & Butter Bean Dip
10 λεπτ.
Mushroom Pâté
1ωρ. 30 λεπτ.
Beetroot Houmous
15 λεπτ.
Red Onion Gravy
25 λεπτ.
Tartare Sauce
10 λεπτ.
Apple Sauce
15 λεπτ.