Tahini and Beetroot Dip

Tahini and Beetroot Dip

4.1 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • water
    750 g
  • raw beetroots peeled, quartered
    450 g
  • tahini
    225 g
  • lemon juice
    45 g
  • garlic cloves
    2
  • ice cubes
    3
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • extra virgin olive oil for dizzling
  • toasted pine nuts for garnishing
    1 Tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 220 kcal / 910 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 17.6 g
Υδατάνθρακες 5.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων