
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tahini and Beetroot Dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
910 kJ /
220 kcal
Λιπαρά
17.6 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 λεπτ.
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Thai Green Curry Paste
15 λεπτ.
Currywurst Sauce
30 λεπτ.
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 λεπτ.
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4ωρ. 5 λεπτ.
BBQ Sauce
20 λεπτ.
Beetroot and Mint Jelly
1ωρ.
Pico de Gallo
5 λεπτ.
Olive Spread
5 λεπτ.
Beetroot Houmous
15 λεπτ.
Red Onion Gravy
25 λεπτ.