
Συσκευές & Αξεσουάρ
Melanzani-Rotwein-Relish
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
3 Schraubgläser
Υλικά
-
Salz, unjodiert1 TL
-
rote Zwiebeln halbiert150 g
-
Melanzani streifig geschält, in Stücken400 g
-
Melanzani400 g
-
Rohrohrzucker160 g
-
Wasser80 g
-
Rotwein (προαιρετικό πεδίο) (siehe Tipp)900 - 1000 g
-
Rotweinessig50 g
-
frischer Ingwer geschält, gehackt30 g
-
Zimt, gemahlen¼ TL
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Θερμίδες
480 kcal /
2010 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
70 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Selbst gemacht! Würzig & pikant
32 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurrywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Kürbiskern-Pesto
10min
Paprika-Cashew-Dip
15min
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50min
Englisches Senfgemüse (Piccalilli)
12h 35min
Veganer Paprika-Cashew-Dip
30min
Cremiger Feta-Dip
5min
Pico de Gallo
5min
Guacamole
5min
Feta-Melanzani-Aufstrich
30min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15min
Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce
72h 30min