Torta multistrato al limone e fiori di sambuco

Torta multistrato al limone e fiori di sambuco

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 2ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
24 porzioni

Υλικά

Pan di Spagna chiaro
  • di burro morbido + q.b.
    225 g
  • limone la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di zucchero
    200 g
  • uova
    4
  • di bevanda ai fiori di sambuco
    3 cucchiai
  • di farina autolievitante
    225 g
  • di curcuma in polvere
    3 pizzichi
Pan di Spagna scuro
  • di burro morbido + q.b.
    225 g
  • limone la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di zucchero
    200 g
  • uova
    4
  • di bevanda ai fiori di sambuco
    3 cucchiai
  • di farina autolievitante
    225 g
  • di curcuma in polvere
    2 cucchiaino
Crema al limone
  • di succo di limone spremuto fresco e filtrato
    40 g
  • di zucchero
    70 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • uova
    2
Glassa al burro
  • di burro morbido a pezzi
    500 g
  • di zucchero a velo
    700 g
  • di panna (35% di grassi)
    1 cucchiaio
  • di bevanda ai fiori di sambuco
    2 cucchiaini
  • di curcuma in polvere
    1 ¼ cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 600 kcal / 2522 kJ
Πρωτεΐνη 5.6 g
Λιπαρά 37.8 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων