
Συσκευές & Αξεσουάρ
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)10 g
-
peren gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)4
-
citroen enkel het sap1
-
bruine suiker20 g
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
-
braambessen200 g
-
melk300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)200 g
-
basterdsuiker75 g
-
eierdooiers (medium)3
-
briochen oudbakken sneetjes8
-
rum1 el
-
boter50 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
750 kcal /
3138 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
87 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Hemelse desserts
9 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFruit ijs
5 λεπτ.
Vruchtenroomijs
5 λεπτ.
Vanilleroomijs
12ωρ.
Bessenschuim
10 λεπτ.
Ijs van bevroren fruit
5 λεπτ.
Appels met cidersabayon
Καμία βαθμολογία
Ijs van chocolademousse
3ωρ.
Cookie Monster Cheesecake IJs
8ωρ. 25 λεπτ.
Chocolade-Sinaasappel Posset
Καμία βαθμολογία
Crème brûlée op Portugese wijze
Καμία βαθμολογία
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Καμία βαθμολογία
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Καμία βαθμολογία