 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
白牛肉
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 9ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          牛腱肉600 克
- 
          生抽40 克
- 
          蚝油 (约5克)1 茶匙
- 
          醋20 克
- 
          香菜 切末15 克
- 
          麻油10 克
- 
          蒜头 切末3 瓣
- 
          水1250 克
- 
          干辣椒 去籽,切丝2 支
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        31.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        838.8 kJ  / 
                        200.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        家的味道
                        80 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    