
Συσκευές & Αξεσουάρ
白牛肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
4 人份
Υλικά
-
牛腱肉600 克
-
生抽40 克
-
蚝油 (约5克)1 茶匙
-
醋20 克
-
香菜 ,切末15 克
-
麻油10 克
-
蒜头 ,切末3 瓣
-
水1250 克
-
干辣椒 ,去籽,切丝2 支
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
200.5 kcal /
838.8 kJ
Πρωτεΐνη
31.8 g
Λιπαρά
4.7 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

家的味道
80 Συνταγές
Κίνα
Κίνα