Cazuela de cordero y arroz con berenjenas

Cazuela de cordero y arroz con berenjenas

3.9 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 70 g de aceite de oliva
  • 500 g de carne de cordero (sin nervios) salpimentada y en dados de 3x3 cm
  • 180 - 200 g de cebolla en cuartos
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 1 berenjena (350-400 g) con piel, en dados de 2x2 cm
  • 70 g de tomate frito
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 800 g de caldo de carne

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 453 kcal / 1892 kJ
Πρωτεΐνη 16.5 g
Λιπαρά 23.8 g
Υδατάνθρακες 43.2 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων