
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rettich mit Boz’ner Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Wasser640 g
-
Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt6
-
Weißweinessig mild60 g
-
Piment d'Espelette½ TL
-
Salz1 gestr. TL
-
Olivenöl60 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen4 EL
-
Rettich, weiß, lang geschält800 g
-
Kresse-Beet abgeschnitten1
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
149 kcal /
626 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChili-Cheese-Dip
15 min
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 min
Pico de Gallo
5 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Safran-Aioli
40 min
Cheddar-Dip
15 min
Salsa (scharf)
15 min
Kräuter Aioli ohne Ei
20 min
Paprika-Dip
50 min
Sweet Chilisauce
25 min
Würzige Basis-Tomatensauce
35 min
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25 min