
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rettich mit Boz’ner Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Wasser640 g
-
Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt6
-
Weißweinessig mild60 g
-
Piment d'Espelette½ TL
-
Salz1 gestr. TL
-
Olivenöl60 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen4 EL
-
Rettich, weiß, lang geschält800 g
-
Kresse-Beet abgeschnitten1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
626 kJ /
149 kcal
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRote Bete-Joghurt-Dip
20 λεπτ.
Pilzsauce
35 λεπτ.
Trauben-Chutney
25 λεπτ.
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 λεπτ.
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 λεπτ.
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Vegane Bratensauce
45 λεπτ.
Gurken-Minz-Raita
25 λεπτ.
Avocado-Orangen-Butter
10 λεπτ.
Rote Mojo-Sauce
10 λεπτ.