Τάρτα με κρέμα από φιστίκια κάσιους και μους σοκολάτας με αβοκάντο

Τάρτα με κρέμα από φιστίκια κάσιους και μους σοκολάτας με αβοκάντο

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
12 κομμάτια

Υλικά

  • αμύγδαλα
    150 γρ.
  • καρύδια
    150 γρ.
  • χουρμάδες (φοινίκια), χωρίς κουκούτσια
    150 γρ.
  • εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό
    1 ½ κ.γλ.
  • νερό
    1 - 2 κ.σ.
  • αλάτι
    1 πρέζα
  • φιστίκια κάσιους, ωμά μουλιασμένα σε νερό από το βράδυ και στραγγισμένα
    200 γρ.
  • χυμό λάιμ
    1 κ.γλ.
  • ξύσμα λάιμ
  • σιρόπι σφενδάμου (maple syrup)
    100 γρ.
  • λάδι καρύδας
    80 γρ.
  • γάλα καρύδας
    100 γρ.
  • αβοκάντο ώριμα, σε κομμάτια (2-3 αβοκάντο)
    250 γρ.
  • κακάο
    45 γρ.
  • φιστίκια Αιγίνης αλεσμένα χοντρά
    λίγα
    λίγες φράουλες, αλεσμένα χοντρά

Διατροφή ανά 1 κομμάτι

Θερμίδες 362 kcal / 1496 kJ
Πρωτεΐνη 8.6 g
Λιπαρά 31.5 g
Υδατάνθρακες 11.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων