Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauce Béarnaise
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
600 g
Υλικά
-
Kerbel abgezupft6 Stängel
-
Estragon abgezupft6 Stängel
-
Schalotten100 g
-
Weißwein, trocken100 g
-
Weißweinessig20 g
-
Pfefferkörner, schwarz3
-
Wasser60 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Eigelb2
-
Salz¾ TL
-
weißer Pfeffer2 Prisen
-
Worcester-Sauce1 TL
-
Senf1 Msp.
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 600 g
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
8827 kJ /
2109 kcal
Λιπαρά
221 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
We call it Klassiker
19 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScharfer Senf
30 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Kräuter-Schmand-Dip
10 λεπτ.
Knoblauchcreme à la Ikors
10 λεπτ.
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 λεπτ.
Paprika-Mandel-Marinade für Gemüse
25 λεπτ.
Olivenpesto
15 λεπτ.
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 λεπτ.
Möhrenaufstrich
25 λεπτ.
Petersilienöl
2ωρ. 15 λεπτ.
Rauchige Whiskysauce
20 λεπτ.
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 λεπτ.