
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauce Béarnaise
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
600 g
Υλικά
-
Kerbel abgezupft6 Stängel
-
Estragon abgezupft6 Stängel
-
Schalotten100 g
-
Weißwein, trocken100 g
-
Weißweinessig20 g
-
Pfefferkörner, schwarz3
-
Wasser60 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Eigelb2
-
Salz¾ TL
-
weißer Pfeffer2 Prisen
-
Worcester-Sauce1 TL
-
Senf1 Msp.
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
Διατροφή ανά 600 g
Θερμίδες
2109 kcal /
8827 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
221 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

We call it Klassiker
19 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZucchini-Frischkäse-Sauce
30 λεπτ.
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 λεπτ.
Möhrensauce
25 λεπτ.
Paprikasauce
40 λεπτ.
Paprikasauce mit Bratwurstbällchen zu Nudeln
30 λεπτ.
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 λεπτ.
Möhren-Tomaten-Sauce
25 λεπτ.
Hackfleischsauce mit Spinat
30 λεπτ.
Spaghetti Bolognese
40 λεπτ.
Würzige Basis-Tomatensauce
35 λεπτ.
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1ωρ.
Hirseaufstrich mit Apfel
30 λεπτ.