
Συσκευές & Αξεσουάρ
盖椒牛肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
烧椒汁
-
新鲜二荆条 ,选用青色的150 克
-
蒜头4 瓣
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 汤匙
-
麻油2 茶匙
-
红辣椒油20 克
卤牛肉
-
南瓜 ,去皮切块300 克
-
牛腱肉 ,一起二,汆水备用300 克
-
十三香炖肉料包1 包
-
姜3 片
-
葱 ,切段2 根
-
水1000 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
337.5 kcal /
1412 kJ
Πρωτεΐνη
16.5 g
Λιπαρά
12.4 g
Υδατάνθρακες
35.6 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

家的味道
80 Συνταγές
Κίνα
Κίνα