盖椒牛肉

盖椒牛肉

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

烧椒汁
  • 新鲜二荆条 ,选用青色的
    150 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • ½ 茶匙
  • 生抽
    1 汤匙
  • 麻油
    2 茶匙
  • 红辣椒油
    20 克
卤牛肉
  • 南瓜 ,去皮切块
    300 克
  • 牛腱肉 ,一起二,汆水备用
    300 克
  • 十三香炖肉料包
    1 包
  • 3 片
  • ,切段
    2 根
  • 1000 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 16.5 g
Θερμίδες 1412 kJ / 337.5 kcal
Λιπαρά 12.4 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Υδατάνθρακες 35.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων