 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
盖椒牛肉
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
烧椒汁
- 
          新鲜二荆条 选用青色的150 克
- 
          蒜头4 瓣
- 
          盐½ 茶匙
- 
          生抽1 汤匙
- 
          麻油2 茶匙
- 
          红辣椒油20 克
卤牛肉
- 
          南瓜 去皮切块300 克
- 
          牛腱肉 一起二,汆水备用300 克
- 
          十三香炖肉料包1 包
- 
          姜3 片
- 
          葱 切段2 根
- 
          水1000 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        16.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1412 kJ  / 
                        337.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        12.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        35.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        家的味道
                        80 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    