 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
扁肉
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          荸荠 去皮切块5 个
- 
          猪肉肉糜200 克
- 
          葱 切末10 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          生抽1 茶匙
- 
          糖½ 茶匙
- 
          肉燕皮40 张
- 
          水 蒸煮用500 克
- 
          高汤800 克
- 
          醋½ 茶匙
- 
          麻油½ 茶匙
- 
          胡椒粉¼ 茶匙
- 
          香菜 适量,装饰用
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        12.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1236.8 kJ  / 
                        295.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        22.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        10.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        家的味道
                        80 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    