
Συσκευές & Αξεσουάρ
Flatbread gevuld met mozzarella
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 sneetjes
Υλικά
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 sneetje
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
957 kJ /
229 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Heerlijke flatbreads
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDille en feta flatbread
1ωρ. 20 λεπτ.
Pitabrood
2ωρ.
Brood met olijven
2ωρ. 20 λεπτ.
Knapperig brood
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij Brood
Καμία βαθμολογία
Gestoomde pesto broodjes
Καμία βαθμολογία
Creatief Basisbrood
45 λεπτ.
Zalmvlecht
Καμία βαθμολογία
Moutbrood
Καμία βαθμολογία
Tosti met cottage kaas
Καμία βαθμολογία
Naan (Hindoe brood)
2ωρ.
Cashew brood wentelteefjes
Καμία βαθμολογία