
Συσκευές & Αξεσουάρ
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
150 g
Υλικά
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
dried chillies to taste (deseeded if preferred)5 - 7
-
warm water for soaking
-
vegetable oil30 g
-
fresh grated coconut (see Tips)120 g
-
lemongrass white part only, cut into pieces (2-3 cm)1 stalk
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel seed¼ tsp
Διατροφή ανά 150 g
Θερμίδες
551 kcal /
2314.3 kJ
Πρωτεΐνη
33.8 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
13.5 g
Φυτικές ίνες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Asian Essentials
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 λεπτ.
No fail béchamel
15 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Arrabbiata sauce
20 λεπτ.
Tomato pasta sauce
40 λεπτ.
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 λεπτ.
Diane sauce
20 λεπτ.
Mushroom and white wine cream sauce
30 λεπτ.
Teriyaki sauce
25 λεπτ.
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 λεπτ.
Mushroom sauce
20 λεπτ.
Caramelised balsamic reduction
30 λεπτ.