
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sambal kacang (peanut sauce)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
1100 g
Υλικά
-
dried red chillies deseeded, to taste4 - 7
-
warm water for soaking
-
roasted unsalted peanuts300 g
-
vegetable oil50 g
-
eschalots70 g
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
piece fresh galangal peeled2 ½ cm
-
lemongrass white part only1 stalk
-
candlenuts (see Tips)2
-
tamarind paste50 g
-
water500 g
-
palm sugar50 g
-
salt to taste1 tsp
Διατροφή ανά 1100 g
Θερμίδες
2352.6 kcal /
9880.8 kJ
Πρωτεΐνη
82.7 g
Λιπαρά
192.7 g
Υδατάνθρακες
168.3 g
Φυτικές ίνες
31.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Asian Essentials
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Indonesian
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 Min
No fail béchamel
15 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Arrabbiata sauce
20 Min
Tomato pasta sauce
40 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min
Diane sauce
20 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Teriyaki sauce
25 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Mushroom sauce
20 Min
Caramelised balsamic reduction
30 Min