
Συσκευές & Αξεσουάρ
Layered Mexican dip
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Salsa
-
ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters250 g
-
jalapeño chilli trimmed and cut into halves (optional)1
-
red onion80 g
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Sour "cream"
-
raw cashews100 g
-
pine nuts100 g
-
lemon juice60 g
-
filtered water150 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
Avocado mash
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Assembly
-
refried beans (see Tips)400 g
-
iceberg lettuce shredded½
-
vegan cheese grated (see Tips)150 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
corn chips to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
357.8 kcal /
1502.8 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
27.3 g
Υδατάνθρακες
18.5 g
Φυτικές ίνες
7.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35 λεπτ.
Traditional Worcestershire sauce
35 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Sage and black garlic butter
10 λεπτ.
Zingy avocado and lime dip
10 λεπτ.
Cucumber and mint raita
30 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
French dressing
5 λεπτ.
Toum
15 λεπτ.
Big Mac-style sauce
4ωρ.