Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)

Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • de pain de mie blanc
    5 tranches
  • d'eau
    500 g
  • de blettes
    150 g
  • œufs de ferme
    6
  • de persil frais
    50 g
  • d'ail
    2 gousses
  • glaçons (pour fixer la chlorophylle)
    4
  • de beurre
    40 g
  • huile de friture
  • de farine de riz
    70 g
  • blancs d'œufs battus
    2

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 485 kcal / 2013 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 38 g
Υδατάνθρακες 24 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων