
Συσκευές & Αξεσουάρ
Macadamia Halibut with Mango Sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
macadamia nuts chopped and toasted5 oz
-
shredded coconut, toasted1 oz
Mango Sauce
-
ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)20 oz
-
jalapeño pepper de-stemmed (halved, lengthwise)1
-
fresh ginger in pieces (¼ in.)2 in.
-
honey2 tbsp
-
fresh lemongrass in pieces (2 in.)1 stalk
-
water8 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste
Halibut
-
halibut fillets32 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
freshly squeezed lime juice to taste
-
fresh cilantro, chopped to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
37 g
Θερμίδες
1870 kJ /
447 kcal
Λιπαρά
37 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Hawaiian Pool Party
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 h 5 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Paella
30 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 h 5 min
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1 h 30 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min