
Συσκευές & Αξεσουάρ
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 portions
Υλικά
-
de sucre en poudre60 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.400 g
-
de champagne80 g
-
jaunes d'œufs4
-
biscuits roses de Reims (mini)8
-
de sucre roux3 c. à soupe
-
de colorant alimentaire (προαιρετικό πεδίο) rouge2 gouttes
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
537.8 kcal /
2240 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
38.8 g
Υδατάνθρακες
36.8 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® et moi - n°15 Au quotidien
10 Συνταγές
Γαλλία
Γαλλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMacarons aux fruits de la Passion
25ωρ. 45 λεπτ.
Mochis chocolat
2ωρ. 10 λεπτ.
Yaourt mangue-coco
10 λεπτ.
Entremets chocolat-noisette
2ωρ. 30 λεπτ.
Guirlach nougat
1ωρ. 30 λεπτ.
Crème dessert à la chicorée
15 λεπτ.
Sorbet litchi-rose
8ωρ.
Compotée de fruits d'automne
30 λεπτ.
Crème brûlée légère au potimarron
50 λεπτ.
Sphères glacées au caramel de café
24ωρ.
Parfait melon-menthe
10 λεπτ.
Crème glacée au pain d'épices
24ωρ.