Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous

Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous

3.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • eggplant diced (¾ in.)
    6 oz
  • salt
    2 tsp
Couscous and Lamb
  • couscous
    8 oz
  • mixed fresh herbs (parsley, cilantro)
    ½ oz
  • garlic cloves
    3
  • salt
    1 tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • yellow onions in pieces
    2 oz
  • harissa plus extra to brush
    1 tbsp
  • ground lamb broken into pieces
    20 oz
  • bread crumbs
    4 tbsp
  • large egg
    1
  • water
    20 oz
  • chicken stock low sodium
    10 oz
Eggplant
  • yellow onion in pieces
    6 oz
  • garlic clove
    1
  • salt to taste
    1 tsp
  • oil
    1 tbsp
  • fresh tomatoes diced
    6 oz
  • chicken stock low sodium
    2 oz
  • harissa
    1 heaping tbsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • ground cumin
    ⅛ tsp
  • chopped parsley to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 625 kcal / 2615 kJ
Πρωτεΐνη 40 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 58 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων