Zalm, basmati rijst en romige dille saus

Zalm, basmati rijst en romige dille saus

4.8 53 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porties

Υλικά

  • water
    1000 g
  • zout
    1 ½ tl
  • olijfolie plus extra om in te vetten
    20 g
  • basmati rijst
    250 g
  • verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
    4
    4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)
  • gemalen zwarte peper
    ¼ tl
  • ui gehalveerd
    60 g
  • teentje knoflook
    1
  • boter
    10 g
  • room, 35% vet
    400 g
  • groentebouillonpasta
    2 volle tl
    2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • tomatenpuree
    1 ½ el
  • verse dille enkel de blaadjes, gehakt
    2 takjes
    1 tl gedroogde dille
  • gedroogde chilivlokken (προαιρετικό πεδίο) naar smaak
    1 - 2 snuifjes
  • maïszetmeel
    1 tl

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 853 kcal / 3569 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 55 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων