
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
basmati rijst250 g
-
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
boter10 g
-
room, 35% vet400 g
-
groentebouillonpasta2 volle tl
-
tomatenpuree1 ½ el
-
verse dille enkel de blaadjes, gehakt2 takjes
-
gedroogde chilivlokken (προαιρετικό πεδίο) naar smaak1 - 2 snuifjes
-
maïszetmeel1 tl
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
34 g
Θερμίδες
3569 kJ /
853 kcal
Λιπαρά
55 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
53 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVis en aardappelen met tomatensaus
50 λεπτ.
Zalm met venkel
40 λεπτ.
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 λεπτ.
Vislasagne met asperges en prei
1ωρ. 30 λεπτ.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 λεπτ.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
Καμία βαθμολογία
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Καμία βαθμολογία