Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable Stock Paste
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
650 g
Υλικά
-
Parmesan cheese (προαιρετικό πεδίο) cut in pieces (3 cm)50 g
-
celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions cut in pieces100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms50 g
-
dried bay leaf (προαιρετικό πεδίο)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
dry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Διατροφή ανά 650 g
Θερμίδες
465.9 kcal /
1949.4 kJ
Πρωτεΐνη
12.3 g
Λιπαρά
17.1 g
Υδατάνθρακες
71.6 g
Φυτικές ίνες
26.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
46898.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Spiced lentil vegetable soup
1ωρ. 30 λεπτ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Ranch Dressing
2ωρ. 15 λεπτ.
Sage and black garlic butter
10 λεπτ.
Cranberry and rosemary chutney
40 λεπτ.
Lemon caper butter
10 λεπτ.
Vegan butter
8ωρ. 5 λεπτ.
Buttercream Icing
10 λεπτ.