Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable Stock Paste
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
650 g
Υλικά
-
Parmesan cheese (προαιρετικό πεδίο) cut in pieces (3 cm)50 g
-
celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions cut in pieces100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms50 g
-
dried bay leaf (προαιρετικό πεδίο)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
dry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Διατροφή ανά 650 g
Θερμίδες
465.9 kcal /
1949.4 kJ
Πρωτεΐνη
12.3 g
Λιπαρά
17.1 g
Υδατάνθρακες
71.6 g
Φυτικές ίνες
26.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
46898.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1ωρ. 10 λεπτ.
Blueberry Jam
45 λεπτ.
Strawberry Top Infused Water
1ωρ. 5 λεπτ.
Ube Coffee
10 λεπτ.
Smoked Salmon Dip
10 λεπτ.
Thick and Creamy Custard
15 λεπτ.
Hollandaise Sauce
15 λεπτ.
Vegan butter
8ωρ. 5 λεπτ.
Buttercream Icing
10 λεπτ.
Citrus salt
35 λεπτ.
Boiled pasta
20 λεπτ.
Gluten free lentil wraps
3ωρ. 40 λεπτ.