Vegetable Stock Paste

4.9 257 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
650 g

Υλικά

  • Parmesan cheese (προαιρετικό πεδίο) cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • celery stalks cut in pieces
    200 g
  • carrots cut in pieces
    250 g
  • onions cut in pieces
    100 g
  • tomatoes cut in pieces
    100 g
  • courgettes cut in pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • fresh mushrooms
    50 g
  • dried bay leaf (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley
    4 sprigs
  • coarse salt
    120 g
  • dry white wine
    30 g
    30 g water
  • olive oil
    1 tbsp

Διατροφή ανά 650 g

Θερμίδες 465.9 kcal / 1949.4 kJ
Πρωτεΐνη 12.3 g
Λιπαρά 17.1 g
Υδατάνθρακες 71.6 g
Φυτικές ίνες 26.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.7 g
Νάτριο 46898.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων