
Συσκευές & Αξεσουάρ
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwiebel40 g
-
Knoblauchzehe1
-
Rosmarin abgezupft1 Zweig
-
Thymian abgezupft1 Zweig
-
Majoran abgezupft1 Zweig
-
Olivenöl30 g
-
Wasser300 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Tomatensaft300 g
-
Tomatenmark30 g
-
Cherry-Tomaten250 g
-
breite, grüne Bohnen, frisch200 g
-
grüne Bohnen200 g
-
Zucchini in Würfeln200 g
-
Wachsbohnen gelb200 g
-
gelbe Paprika in Würfeln200 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Feta zerbröselt200 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
330 kcal /
1381 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
16 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνReis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 λεπτ.
Zucchini-Tomaten-Auflauf
45 λεπτ.
Cheese-Makkaroni
30 λεπτ.
Pasta für Sportler
30 λεπτ.
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 λεπτ.
Halloumi-Wraps
40 λεπτ.
Reibekuchen
45 λεπτ.
Bunte Gemüsepaella
45 λεπτ.
Champignon-Spinat-Nudeln
30 λεπτ.
Auberginen-Chili
25 λεπτ.
Süßkartoffel-Puffer mit Rhabarber-Anis-Kompott
25 λεπτ.
Gemüse-Korma
50 λεπτ.