
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grilled eggplant dip
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
-
eggplants (approx. 900 g total), room temperature2
-
tahini2 tbsp
-
garlic cloves1 - 2
-
lemon juice20 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste
-
paprika to serve
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
pita bread toasted, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
89.2 kcal /
374.6 kJ
Πρωτεΐνη
3.3 g
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
4.3 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 λεπτ.
No fail béchamel
15 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Tomato pasta sauce
40 λεπτ.
Arrabbiata sauce
20 λεπτ.
Teriyaki sauce
25 λεπτ.
Chunky basil pesto dip
10 λεπτ.
Mushroom sauce
20 λεπτ.
Traditional hommus
25ωρ. 5 λεπτ.
Tomato ketchup
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 λεπτ.
Brinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.