Grilled eggplant dip

Grilled eggplant dip

4.0 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions

Υλικά

  • eggplants (approx. 900 g total), room temperature
    2
  • tahini
    2 tbsp
  • garlic cloves
    1 - 2
  • lemon juice
    20 g
  • sea salt to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper to taste
  • paprika to serve
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing
    2 - 3 sprigs
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • pita bread toasted, to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 89.2 kcal / 374.6 kJ
Πρωτεΐνη 3.3 g
Λιπαρά 5.5 g
Υδατάνθρακες 4.3 g
Φυτικές ίνες 5.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων