Vegetable Stock Base

Vegetable Stock Base

4.7 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
36 oz

Υλικά

  • fresh parsley (leaves and tender stems)
    1 oz
    1 tsp dried parsley
  • dried bay leaf
    1
  • fresh oregano
    2 tbsp
    2 tsp dried oregano
  • fresh thyme (leaves only)
    1 tbsp
    1 tsp dried thyme
  • carrots in pieces (2 in.)
    8 oz
  • tomatoes halved
    5 oz
  • celery in pieces (2 in.)
    4 oz
  • onions quartered
    4 oz
  • cremini mushrooms
    4 oz
  • potatoes cubed (2 in.)
    3 oz
  • garlic cloves
    2
  • dehydrated onions
    3 tsp
  • dehydrated garlic
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • nutritional yeast
    6 tbsp
  • liquid aminos, e.g. Bragg®
    4 tbsp
  • salt
    2 tbsp

Διατροφή ανά 1 oz

Θερμίδες 30.3 kcal / 126.8 kJ
Πρωτεΐνη 1.4 g
Λιπαρά 0.9 g
Υδατάνθρακες 4.6 g
Φυτικές ίνες 0.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων